Persoonlijk leiderschap

Geef jij jezelf de kans om te groeien? / Doe je wat je wilt en wil je wat je doet?

In het ideale plaatje zou je elk jaar minstens af en toe bezig moeten zijn met persoonlijk leiderschap.
Weten waar jij heen wilt, wat je nodig hebt, of je nog op koers ligt. Persoonlijk leiderschap is gericht op mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Of dat nu in je werk is, privé of in de balans daartussen. Kiezen voor geluk, weten wat je wilt zodat je daarvoor kunt gáán.

In één dag kun je de eerste stap zetten ….

Onze speurtochten geven je de kans om even pas op de plaats te maken. Zo krijg je de tijd en de tools om vooruit te blikken en terug te kijken. Ook als je denkt dat alles ‘best wel gaat zoals je wilt’. Zo’n eendaagse is krachtig genoeg om jou helderheid te geven. Daar kun je weer een hele tijd mee vooruit.

In drie maanden kom je verder…

Of ben je de draad juist een beetje kwijt? Heb je ingrijpende beslissingen genomen, of nog te nemen, en vraag je je af of je wel voldoende weet wat jouw eigen wens is? Dan heb je aan die ene dag misschien niet genoeg en kun je beter instappen in een drie maanden traject.

Wil je écht een sprong vooruit?

Dan bieden we jaarprogramma’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Voor als je net een heftige periode hebt doorgemaakt. Of als je wilt dat je mensen mondiger worden en beter kunnen kiezen in een reorganisatie. En we merken dat er grote vraag is naar motivatie van binnenuit van mensen die voelen dat ze opbranden.

Wil jij goede keuzes maken, vanuit vrije wil en vanuit eigen kracht?
Begin dan eens met het bekijken wat onze programma’s je te bieden hebben.

 

Voor wie het beste uit zichzelf wil halen

Boek nu!

IMG_4765Voor wie

 • Als je wilt groeien als mensen en als werknemer of collega,
 • als je niet langer wilt dat dingen je overkomen maar zelf het heft in handen wilt houden.
 • Als je bereid bent om je eigen gedachten en handelingen kritisch te bekijken en te werken aan jezelf.
 • Als je geen zin hebt in langer coaching sessies in een spreekkamer of zaaltje.
 • Als je het gevoel hebt dat je iets moet doen voordat je vastloopt of opbrandt.

Kortom: als je iets wilt DOEN. Buiten in de natuur. Waar je zelf beter van wordt, op alle fronten.

Dan is ons unieke concept van persoonlijke ontwikkeling door middel van een speurtocht in de natuur, een krachtig middel om jezelf te verbeteren.

Programma

De eendaagse wordt gevormd door een speurtocht met middagprogramma in het bos waarin je al wandelend en zoekend antwoorden moet geven op vragen die jou inzicht geven. Het doel is om uit je hoofd, in je hart te komen. De natuur is daarbij heel belangrijk. Op de een of andere manier valt er bij mensen na een half uur in het bos iets van hun schouders. Komen zelfs de grootste gangmakers komen tot rust. En al wandelend ontstaan diepgaande gesprekken zoveel gemakkelijker dan tegenover elkaar aan een vergadertafel.

Wat zeggen eerdere deelnemers

“Het stilte-stuk in de tocht dwingt me om de rust te nemen om na te denken. Ik kreeg een bevestiging van het besef dat dingen anders moeten.”

“Behalve het genieten van de mooie natuur en route heb ik ook nagedacht en stilgestaan bij vragen waar het normaal gesproken nooit van komt. Vooral de vraag over groei en wat me lief is heeft me bezig gehouden.”

Wat levert het op:

 • Een idee van waar je staat
 • Inzicht of alles nog lekker gaat
 • Vrij mogen dromen, associëren en mijmeren
 • Ontdekkingen over je koers nu
 • Uitzicht op wat je echt wilt
 • En acties die je daarvoor wilt ondernemen

Zo werkt het

Je loopt in groepjes en je overlegt met elkaar. Zo krijg je een bredere kijk, kom je tot andere conclusies. Het feit dat je je die collega’s beter leert kennen is mooi meegenomen. We zetten je ook niet bij wildvreemden. Elke speurtocht is exclusief voor één bedrijf of organisatie. Wij als organisatie zijn aanwezig op de achtergrond en soms even op de voorgrond, maar we laten de natuur, de groepsdynamiek en de vragen hun werk doen. Op die manier krijg je het meest natuurlijke resultaat. En krijgen jullie inzichten die vanuit je hart komen.

Praktische info: 

Aanmelden kan met groepen van 6 tot 14 deelnemers of een veelvoud daarvan, tegen meerprijs.

Investering tot 14 deelnemers: € 2950,- pp inclusief speurtocht-middagprogramma-koffie/thee en goed verzorgde en royale lunch.

De locatie is meestal het bos bij Bussum/Hilversum of Lage Vuursche. Op verzoek en indien haalbaar wijken we ook wel uit naar andere regio’s, afhankelijk van jullie vestigingsplaats.

Wil je dat? 

Bel of mail zodat we kunnen kennismaken. Aan de hand van jullie inbreng kunnen wij de speurtocht nog verder op maat snijden

 

 

IMG_2095

Voor als je beter wilt worden in wat je doet

Boek nu!

IMG_7069Voor wie

Het jaarprogramma is bedoeld voor mensen die vastlopen in hun werk of in de balans tussen werk en privé. Of dreigen vast te lopen. Die twijfelen of ze nog wel op de juiste plek zitten. Die zich afvragen of ze ooit weer plezier krijgen in hun werk.

Dat je merkt dat je reageert op een manier die je niet wilt. Dat je weet dat je eigenlijk niet zo bent, maar het tóch doet.

Als je het gevoel hebt dat je nog lang niet je volle potentieel benut, terwijl je dat wel zou willen. En voor wie droomt, maar geen stappen zet in die richting, en dat wel wil.

Wat levert het op?

 • Je ontdekt weer wat je wilt, en wat dat doet voor je geluk
 • je krijgt weer zin om te gaan doen wat je altijd al wist dat in je zat
 • je voelt dat je kunt eindelijk gaat vliegen
 • je laat oude patronen achter je, je beheerst je acties en reacties
 • Je voelt je sterker en bent mondiger
 • Je bent vriendelijk en kunt weer genieten
 • Je kent je zwakke punten en benut je kracht
 • Je geniet van datgene wat op je pad komt!

Programma

In het jaarprogramma Persoonlijk Leiderschap combineren we meerdere speurtochten met coaching on the job. We zijn veel buiten, bieden een actief programma en zorgen met thuiswerk en soms mediatieve opdrachten voor inzicht. De opeenvolging van ijkpunten geeft je een stok achter de deur om ook moeilijke kwesties onder ogen te zien. Dat schept ruimte, geeft lucht en zicht op nieuwe opties.

In het jaarprogramma gaan we van start met een weekend, van vrijdagavond tot zondagmiddag. Daarna werken we 6x een hele dag met de groep, 3x een dagdeel met de hele groep. Individueel plannen we voor iedere deelnemer gemiddeld 3x een dagdeel met coach en 4x een persoonlijke opdracht die je zelf inplant. Het is hard werken, maar levert ook veel op. Gemotiveerde mensen zijn gelukkiger, gezonder, fijnere collega’s en prettige partners.

Wat vragen we van jou?

Motivatie is heel belangrijk. Ons programma is bij uitstek geschikt om grote stappen te maken. Om zeker te weten dat dit lukt, willen we zeker zijn van gemotiveerde deelnemers die bereid zijn aan zichzelf te werken, naar zichzelf te kijken en stappen te zetten. Een intake vooraf is dan ook beslissend of aanmelding definitief is.

Praktische info

Onze speurtochten en bosdagen zijn meestal bij Bussum/Hilversum of lage Vuursche. Voor het weekend gebruiken we Landgoed de Horst in Driebergen of Kaap Doorn als basis.

Vergaderingen en teammeetings worden gehouden op de werkvloer. Afhankelijk van jullie vestigingsplaats, kunnen we onze outdoor activiteiten ook verplaatsen naar een andere regio, uiteraard in goed overleg.

Meer weten?

Wij komen graag persoonlijk bespreken of wij een oplossing hebben voor jullie vraag. Bel of mail, dan maken we er een wandeling van die duidelijkheid schept