Over ons

Mariske Vreugdenhil

 

Kernwoorden: nieuwsgierig, betrokken, invoelend en weet door te dringen tot de kern.

Henk Somberg

Kernwoorden: Innemend, aandachtig, doorzetter, helpende hand en steun in de rug.

Henk heeft binnen Bos in Bedrijf de functie van assistent in de breedste zin van het woord. Van het controleren van de route, tot het opbouwen van het ontvangstterrein of het verzorgen van opdracht met interessante weetjes over de natuur. Zijn jarenlange ervaring als docent biologie in het middelbaar onderwijs maakt dat hij niet alleen heel veel kennis van de natuur heeft, maar ook zijn verhaal inspirerend weet over te brengen.

Noor Leenders

Kernwoorden: Energiek, zorgzaam, pittig, intuïtief, geeft vertrouwen, aanpakker.

Noor werkt voor Bos in Bedrijf als gastvrouw. Ze weet als geen ander hoe ze mensen op hun gemak moet stellen. Daarnaast bakt ze de lekkerste chocoladetaarten van Nederland waar ook wij regelmatig van mogen genieten tijdens een speurtocht. Noor werkt in de zorg en doet een opleiding tot Yoga docente. Een gezonde levenshouding en een fit lichaam zijn voor haar belangrijk. Dat merken we terug in de maaltijden en hapjes tijdens de speurtochten; biologisch en lekker. Verder deelt ze haar kennis graag als input voor opdrachten die we maken.

Marijke van der Pluijm

Kernwoorden: Behulpzaam, zorgvuldig, betrokken, doorzetter

Marijke verzorgt de financiële en secretariële ondersteuning van Bos in Bedrijf. Van de jaarcijfers, het versturen van de uitnodigingen tot een aanpassing op de website, Marijke zorgt dat het klopt. Ze is zelfstandig ondernemer en werkt vanuit haar bedrijf VA Marijke als secretaresse op afstand. Maar zo afstandelijk is Marijke niet, ze helpt indien nodig mee met het opzetten van de tent, het aankleden van het terrein en het inschrijven van de gasten.

Annemieke van den Heuvel

Kernwoorden: inspirerend, praktisch, creatief, bevlogen en ondernemend.

Annemieke is de initiatiefnemer van Bos in Bedrijf. Ze heeft eerder de opleiding tot dramadocent gevolgd. Al meer dan 10 jaar geeft ze trainingen op het gebied van leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Voor trainers geeft ze werkvormen en inspiratietrainingen. Daarnaast heeft ze 15 jaar ervaring als trainingsacteur. In het organiseren en begeleiden van speurtochten komen voor haar de leukste elementen uit haar loopbaan samen.