Onze aanpak

Wij zijn anders dan anders.

Wij geloven dat jouw inspiratie en motivatie het grootst zijn als je op eigen kracht ontdekt en uitstippelt wat je nodig hebt. We laten je tijdens onze programma’s heel vrij. Maar we zorgen er wel voor dat onze vragen jou dusdanig triggeren dat je verder komt. In kleine stapjes, of in een grote sprong.

Wat doen we?

We brengen jouw ontwikkeling in een stroomversnelling. Dat doen we onder andere met een speurtocht. Een wandeling die verbinding oplevert. Met jezelf en met de ander. Rustig aan gaan de vragen van de oppervlakte naar steeds een diepere laag. Je krijgt ruimte en tijd om je eigen antwoorden te vinden, en je te laten inspireren door anderen. Na de lunch werken we in dezelfde sfeer door, maar nu ben jij degene die de vragen bedenkt die je nodig hebt om verder te komen. Dat wat gezegd moet worden wordt gezegd. Dat wat jij belangrijk vindt komt aan bod. Door de openheid die in de ochtend is ontstaan kunnen in de middag grote inzichten en resultaten geboekt worden. Aan het eind van de dag weet je wat je te doen staat. Een eendaagse levert je vooral inzicht en verbinding op. Als je een langer traject boekt ben je zeker dat inzicht en verbinding wordt omgezet in concrete acties en blijvend resultaat

Wat doen we niet?

We laten je geen vlotten bouwen, door de modder kruipen of als Tarzan door de bomen zwaaien. Je hoeft ook niet bang te zijn voor zweverige spiritualiteit. Ervaren, terug naar je gevoel en even je denken uit zetten, dat zijn zaken waar we zeker mee bezig gaan. Is dat zweverig? Wij vinden van niet in ieder geval. Uitgangspunt is uit je hoofd, in je hart, zodat je nieuwe dingen kunt zien en met een frisse blik naar jezelf of naar elkaar kunt kijken.

Een voorbeeld:

Jullie team is bijvoorbeeld heel goed in hard werken. De resultaten zijn over het algemeen goed en de sfeer is prima. Totdat de resultaten niet worden gehaald. Dan wordt het lastig. Dan gaan mensen over anderen spreken in plaats van elkaar aanspreken. Ergernissen liggen onder de oppervlakte. Voelbaar, maar ze worden niet besproken. Je zou graag willen dat dát stukje onder de loep wordt genomen en aangepakt. Daar zorgen wij voor. Ook als je het gevoel hebt dat je (bijna) ben vastgelopen, of dat je team stilstaat of dat je zelf niet meer weet wat je wilt, helpen wij je verder.

Kennismaken?

We maken graag een afspraak. Dan komt één van ons een stukje met je wandelen. Onderweg bespreken we je vraag en welk programma passend zou zijn. Via de mail of telefonisch met Annemieke van den Heuvel: 06 28786340