Persoonlijk leiderschap

Geef je leiding of ben je de natuurlijke leider?

In de natuur lijkt alles vanzelf te gaan. De grote bomen groeien het hardst en voorzien de kleine bomen van luwte, schaduw en voedingsstoffen om mee te groeien. Zij halen de grote boom nooit in, maar gaan gezamenlijk door goede en door slechte jaren, totdat de oude boom verdwijnt en een andere hoge boom zijn rol overneemt.

In een organisatie met mensen, teams en afdelingen gaat dat lang niet zo vanzelf.

Leidinggeven kost vaak energie. Er lijkt altijd wel ‘iets’ aan de hand. En als het binnen je team net lekker draait, gebeurt er wel weer iets van bovenaf dat de boel ontwricht en kun je opnieuw beginnen.

Je kunt het wel leren, aanscherpen, je vaardigheden verbeteren. Maar de grootste sprong vooruit maak je door een natuurlijk leider te worden. Daarin speelt mindset een heel belangrijke rol. Bewustzijn. Meer gebruik maken van stromingen om je heen die jouw doel ondersteunen en jouw team ondersteunen.

Dat bewustzijn leer je bij uitstek in het bos. Als wij je de juiste vragen voorleggen en jij zelf de antwoorden vindt die bij jou passen. Dan valt het kwartje, dan gaat het werken.
Dan kom je met één dag in het bos al vele stappen verder. Een speurtocht, lunch en middagprogramma geeft je genoeg handvatten om zelf de handschoen weer op te pakken. Om door te groeien op een natuurlijke, ontspannen maar oh zo effectieve manier.

Lijkt dat je wat? Verzamel dan een groep van minimaal 6, maximaal 14 leiders om je heen en laat je meenemen het bos in.

 

Wat is het?

Boek nu!

Een volle dag in het bos. Met speurtocht, lunch en middagprogramma waarin je groepsgewijs optrekt met gelijkgestemden uit je eigen
organisatie. We laten je zoeken naar opdrachten en dagen je uit om zelf antwoorden te vinden. Door de hele opzet, het lopen, het praten, vallen de puzzelstukjes veel gemakkelijker in elkaar en kom je tot inzichten die je achter een bureau waarschijnlijk niet had gezien. Het is intensief en ontspannen tegelijk. Letterlijk uit de waan van de dag, telefoons uit, even onbereikbaar voor anderen.Wat zeggen eerdere deelnemers

“Reflectie, rust, nieuwe inzichten en meer kennis over elkaar en mijzelf als leider, maar ook als persoon. Het buiten zijn en iets actiefs doen terwijl je inzichten uitwisselt is heel dynamisch en maakt het speels.”

“De weg naar leiderschap heeft me bewustzijn, rust en mooie beelden en open gesprekken opgeleverd. De stilte en het op een andere manier met elkaar praten over ontwikkeling van jezelf en je team sprak me aan.”

“De dag was echt heel leuk, goed georganiseerd en uitstekend bedacht! 

We hebben inzichten en ervaringen gedeeld over wat je bezighoudt en hoe je tegen situaties aankijkt. Ik heb even stil gestaan bij het moment en ik heb genoten van de chocoladetaart. Succes verder met jullie geweldige onderneming, ik hoor graag meer!”

“De link die jullie leggen tussen bos en leiden. Dat klopte. Het komt heel natuurlijk over om tijdens deze wandeling over leidinggeven te praten. Mooi initiatief, ook om meer oog te krijgen voor het landgoed.”

Wat levert het op

Een kans om ook eens bezig te zijn met je eigen ontwikkeling, je eigen energie. Inspiratie van mede- leidinggevenden maar vooral inzichten in hoe jij dingen aanpakt en hoe je ze zou willen aanpakken. Een boost aan je eigen motivatie om niet alleen leiding te geven, maar vooral de leider te zijn.

Wat kost het

€ 2600,- ex btw incl locatie, koffie/thee, koek en lunch.

Wil je weten waarom het werkt

Omdat we je echt uit je kantoor wegtrekken. Je letterlijk even onvindbaar maken. Volop focus geven op jezelf en je groep op dat moment. Na een half uur in het bos valt er een druk van je schouders. Dat gaat vanzelf. Gesprekken gaan veel gemakkelijker terwijl je loopt of een takje opraapt, iets weggooit of even tegen een boom aanleunt. Onze interventies zijn ook minimaal. Je hoofd raakt dus niet vol met gesprekken, maar krijgt juist de ruimte voor inzicht. Na deze dag zit je vol power, heb je er weer helemaal zin in.

Meer weten over ons?

Een eerste indruk krijg je op deze pagina. Maar we komen ook graag bij je langs om kennis te maken als je denkt dat deze speurtocht bij jullie past. Bel of mail, dan kun je beslissingen nemen.

 

IMG_2095

IMG_7069