Klanten over ons

Klanten over ons

“Het buiten zijn en de beweging in het groen was heerlijk relaxed en rustgevend. Het opent het gesprek met anderen. Een paar vragen blijven hangen waar ik nog eens over na ga denken. En ik neem me voor weer vaker naar buiten te gaan.”

Schulte Nordholt, VPRO

“Behalve het genieten van de mooie natuur en route heb ik ook nagedacht en stilgestaan
bij vragen waar het normaal gesproken nooit van komt. Vooral de vraag over groei en wat me lief
is heeft me bezig gehouden.”

Deelnemer aan “zicht op mijn pad”

“Een wandeling met verdieping. Ontspanning, kennis maken met anderen op een niet gebruikelijke manier.”

Ellen Koelewijn, ambtenaar

“Het is goed om even uit de waan van de dag te kunnen stappen. Een leuke middag met elkaar. Al lopend praten is veel minder zwaar (luchtiger) en geeft meer ruimte. Dit was heel goed om elkaar beter te leren kennen en te verbinden.”

Deelnemer aan de teamontwikkelingsdag

“Samen de diepte in, samen lachen en ontzettend goed georganiseerd! Hartelijk dank hiervoor! Tijdens een wandeling mijzelf en de ander beter leren kennen. Meedoen heeft me weer wat meer helderheid, een prachtige wandeling en mooie ontmoetingen opgeleverd. En niet te vergeten…muggenbeten ;-). “

Sonja Pellinkhof, vrijwilligster

“De combinatie van met elkaar in gesprek zijn en praktisch bezig zijn is heel verfrissend!”

Deelnemer aan de teamontwikkelingsdag

“Ik wilde me laten verrassen en hoopte op wat meer verdieping op persoonlijk gebied. Meedoen heeft me bewust gemaakt van heel veel goede zaken in mijn leven. Ik heb mensen ont-moet, heerlijk gewandeld en ik heb gemerkt hoe rijk ik eigenlijk ben. Het leven is goed en dankzij de speurtocht ben ik me daar weer meer van bewust! En wat een fantastisch boekje met mooie beschrijvingen kregen we mee!”

Marieke Leenders, leerkracht basisonderwijs

“Verbinding met anderen, de natuur en nadenken over mijn eigen wegen, belopen paden. Gezelligheid. Een mooie inspirerende wandeling.”

Deelnemer aan “zicht op mijn pad”

“Het stilte-stuk in de tocht dwingt me om de rust te nemen om na te denken. Ik kreeg een bevestiging van het besef dat dingen anders moeten. Het geheel had nog wel explicieter en uitdagender gemogen.”

Veltkamp, Schiphol Group

“Leuk om aan het denken gezet te worden aan de hand van metaforen in de natuur. Het is fijn om buiten te zijn en lopend te praten.”

Schreuders, Nationale postcode Loterij

“Mooie gesprekken, verrassende inzichten. Bewuster nadenken over mijn levenspad.”

Deelnemer aan de teamontwikkelingsdag

“Veel gezien en nagedacht over verschillende zaken. Reflectie. In contact met de anderen. Bezinning. Het heeft me een aantal inzichten opgeleverd. Super inleiding. Veel energie, mooi overtuigend verhaal. Prachtige route uitgekozen!”

Deelnemer aan “zicht op mijn pad” 2015

“Reflectie, rust, nieuwe inzichten en meer kennis over elkaar en mijzelf als leider, maar ook als persoon. Het buiten zijn en iets actiefs doen terwijl je inzichten uitwisselt is heel dynamisch en maakt het speels.”

Van Ieperen, Discovery Networks Benelux

“De weg naar leiderschap heeft me bewustzijn, rust en mooie beelden en open gesprekken opgeleverd. De stilte en het op een andere manier met elkaar praten over ontwikkeling van jezelf en je team sprak me aan.”

Verboom, Service Centrum Drechtsteden.

“De dag was echt heel leuk, goed georganiseerd en uitstekend bedacht!

We hebben inzichten en ervaringen gedeeld over wat je bezighoudt en hoe je tegen situaties aankijkt. Ik heb even stil gestaan bij het moment en ik heb genoten van de chocoladetaart. Succes verder met jullie geweldige onderneming, ik hoor graag meer!”

Ireen, toezichthouder kinderopvang

“De link die jullie leggen tussen bos en leiden. Dat klopte. Het komt heel natuurlijk over om tijdens deze wandeling over leidinggeven te praten. Mooi initiatief, ook om meer oog te krijgen voor het landgoed.”

Taselaar, min. Veiligheid en Justitie

“Heerlijk even in de natuur zijn. Al lopende rustig nadenken over vraagstukken rondom mijn rol als leider. Ontspannen, stil zijn en alleen datgene delen waar je zin in hebt. Niks moet.”

Een deelnemer aan ‘de weg naar leiderschap’

“Wat me aanspreekt is de vrijblijvendheid. Even geen druk of prestatiedrang. Frisse lucht, praten terwijl je loopt is gemakkelijker dan in stilstand. De metafoor in de natuur helpt je om sommige vraagstukken scherper te zien.”

Romijn, Mindshare

“Aanvankelijk had ik een beetje kriebel, -‘als dit maar geen prinses Irene sessie wordt’- om uiteindelijk het meest te genieten van het achterover leunen tegen een mooie beuk.”

Een deelnemer aan ‘de weg naar leiderschap’